abonnementen


2BHERE4U Brons € 6,95 per maand
Het 2BHERE4U Brons abonnement is voor het gemak. Als u een probleem heeft kunt u bellen, appen of mailen. Wij helpen u dan binnen 3 werkdagen om het probleem op te lossen.
Dit alles zonder dat wij langs hoeven te komen. I.c.m. hulp op afstand kunnen wij uw probleem oplossen.
Is het probleem niet opgelost? Dan komen wij de laptop of PC halen. Als er dan iets vervangen moet worden, dan komen er kosten bij.

2BHERE4U Zilver € 11,95 per maand
Het 2BHERE4U Zilver abonnement is voor u als u zich minder zorgen wil maken over uw PC of laptop. Wij geven u software tips en advies over hoe u uw laptop zo schoon mogelijk kan houden.
I.c.m. hulp op afstand kunnen wij u helpen. Als u een probleem heeft kunt u ons bellen, appen of mailen. Wij helpen u dan binnen 2 werkdagen om het probleem op te lossen.
Is het probleem niet opgelost? Dan komen wij de laptop of PC halen. Als er dan iets vervangen moet worden, krijgt u 10% korting op de onderdelen.

2BHERE4U Goud € 16,95 per maand
Het 2BHERE4U Goud abonnement is voor iemand die zich geen zorgen wil maken over zijn PC of laptop. Als u dit abonnement aanschaft, beginnen wij met een gratis APK check.
Zo begint u met een schone en snelle pc aan het begin van uw abonnement. En een goed begin is het halve werk! Daarnaast kunt u kiezen of wij uw software adviseren of dat wij alle software installeren bij de APK. Heeft u een probleem dan kunt u bellen, appen of mailen en dan zullen wij u binnen 1 werkdag helpen i.c.m. hulp op afstand.
Is het probleem niet opgelost? Dan komen wij de laptop of PC halen. Als er dan iets vervangen moet worden, krijgt u 15% korting.