WiFi en utp bekabeling


Slecht bereik of lage snelheden van internet?

Lang wachten op uw webpagina, langzaam binnenhalen van updates of is je ping tijdens het gamen verschrikkelijk hoog? Op zolder geen bereik hebben, achter in de tuin in de zon liggen en net wel net niet een wifi signaal hebben? Dit kan allemaal verleden tijd zijn. 2BHERE4U heeft een ruime kennis om dit voor u op te lossen. Of het nu om oudere bekabeling gaat. of geavanceerde wifi oplossingen.

Vaak schaffen mensen een dure router aan om zodoende het verste punt in huis te kunnen bereiken. Dit heeft een aantal nadelen. Er word onder andere een heel sterk signaal bij de router uitgezonden. Hier kunnen mensen last van gaan hebben die hier gevoelig voor zijn. Naarmate de sfatand groter wordt, word het signaal zwakker en uiteindelijk in de tuin of op zolder resulteert dit in een zwak WiFi signaal. Wanneer er een keuken tussen de router en u ook inbouw apparatuur staat, is veelal het WiFi signaal ook weg.

Een goede opliossing is het nieuwe MESH systeem. Dit betekent dat er een aantal accespoints in de vorm van schoteltjes in u huis geplaatst gaan worden die allemaal met elkaar comuniceren. Dit doen zij om te bepalen wie van de schoteltjes u het beste internet kan geven. Zodoende heeft u overal in en om huis een even sterke signaal. Meestal is het een starters set van 3 schoteltjes die in de regel uitgebreid kunnen worden naar 9 schotels.

Uiteraard hebben we verschillende systemen waarbij voor de zakelijke klant de mogelijkheden eindeloos zijn. Camping, jachthavens en grotere kantoren zijn de grootse uitdagingen waar wij met diverse partners diverse goede oplossingen hebben gemaakt. Wij bieden naast profesionele apparatuur ook ondehoudscontracten waarbij u altijd verzekerd bent van goed internet. Alles is schaalbaar en kan op afstand beheerd worden. Samen met onze partner bieden wij een totaaloplossing waarbij u maar 1 telefoonnummer nodig heeft en u altijd persoonlijk word geholpen. Anders gezegd, u bent geen nummer bij ons!

Dit is zowel voor particulier gebruik of zakelijk gebruik 2BHERE4U heeft de oplossing.