Reparatie

(Alle merken, types en OS zijn welkom)

Laptop kapot?
Is uw laptop kapot en staan er belangrijke bestanden op. Geen probleem. Wij kunnen die bestanden (in veel gevallen) voor u terughalen zodat u uw bestanden veilig weer in uw bezit heb. Daarnaast kunnen wij ook uw laptop repareren. Veel onderdelen aan uw laptop kunnen vervangen worden. Wij kunnen dit deskundig voor u uitvoeren.


Laptop langzaam?
Is uw laptop langzaam? Duurt het een eeuwigheid voordat de laptop is opgestart? Wij hebben een oplossing! in plaats van dat u uw oude laptop laat staan en een nieuwe (veelal dure!) laptop koopt kunnen wij uw laptop upgraden. Er zijn meerdere varianten mogelijk. Een SSD schijf plaatsen is de meest gebruikte upgrade. Maar ook het werkgeheugen (RAM) is ook een veel voorkomende upgrade.


Toch toe aan een nieuwe laptop?
Wilt u toch een nieuwe laptop of PC maar komt u er niet uit en vertrouwt u de verkoper niet? Wij geven u onafhankelijk en eerlijk advies op maat. Veelal is het niet zo belangrijk wat voor merk er aangekocht word, maar wel wat u hiermee wil doen. Voornamelijk geld voor laptops dat er goed gekeken moet worden naar de prossecor. Voornamelijk I prossecoren zijn wel een must om met een laptop weer een aantal jaar te kunnen doen. Dit is (in veel gevallen) niet te vervangen. Alle andere onderdelen in een laptop zijn vervangbaar en te upgraden.

Daarnaast hebben wij ook regelmatig occasion laptops die wij aan u aan kunnen bieden. Uiteraard helemaal refurbished en met garantie.